„6 hét és kész” Az Ön háza is lehet a Hat7-Bau-val 6 hét alatt kész!

Hőszigetelő zsaluhélyas szerkezet


A fejlett országokban rohamosan gyorsul a különféle EPS polisztirol technológiákon alapuló masszív-szerkezetes építési módszerek térnyerése. Ezek legfontosabb közös jellemzője, hogy belső tereik mikroklímája minőségileg jobb, üzemeltetésük lényegesen kedvezőbb. Takarékosan, gyorsan akár saját közreműködésével is kivitelezhető.

A fenntartható fejlődés irányelveivel összhangban törekszünk az összenergiafogyasztás legnagyobb szeletét kitevő épületlétesítés és használat energiahatékony megvalósítására, az energiapazarló életmód szemléletbeli átformálása mellett.


Alacsony energiafelhasználású épületek létesítése a koncepcióalkotástól a megvalósításig. Építészeti, tartószerkezeti, épületgépészeti tervezése és kivitelezése. Szigorú fenntarthatósági kritériumoknak megfelelően, alacsony energiaigényű, környezetbarát technológiával.
Kiváló ár-érték aránya, valamint az épületszerkezeti elemek mindegyikére kidolgozott, rendelkezésre álló termékválaszték lehetővé teszi szinte minden építészeti feladat megoldását.

Hatékony energiafelhasználás

A falak hő-átbocsátási képessége U=0,26 W/m2K -tól U=0,11 W/m2K -ig fokozható. Ez egy rendkívül kedvező érték, így a falak jelentősen magasabb teljesítményszintje lehetővé teszi akár passzívházak kialakítását.

Teherbírás és biztonság


A Hőszigetelő Zsaluhélyas rendszerű épületek több mint 5-ször erősebbek, mint a hagyományos szerkezetű épületek. Ez azt eredményezi, hogy a hőszigetelő zsaluhélyas szerkezetű fal sokkal jobban ellenáll földrengésnek vagy speciális igénybevételnek.

Kellemes mikroklíma

A minél tökéletesebb levegő-minőségért belül gipsz, vagy gipszkarton burkolatot alkalmazunk, így sokkal komfortosabb mikroklímát alakíthatunk ki, mint egy hagyományos mész-habarcs vakolattal.

Környezetbarát felhasználás

Az hőszigetelő zsaluhélyas rendszerből épült épületeket évszázadokra tervezték. Az hőszigetelő zsaluhélyas szerkezetű falak alkalmazásával megőrizzük az értékes természeti kincseket és hatékony energia felhasználása révén csökken a gáz, illetve áramfogyasztás. Az hőszigetelő zsaluhélyas rendszer alkalmazásával elősegíthetjük a környezetbarát épületek elterjedését.

Rövden

TANÁCSADÁS:

Ha bizonytalan ház- vagy telekvásárlás, épületfelújítás- bővítés, új házépítés, stb. ügyeiben, várjuk jelentkezését időpont egyeztetésre. Segítünk a vonatkozó jogszabályok és egyéb körülmények tükrében megvilágítani ügyét. Így döntése is megalapozottabb, kiszámíthatóbb lehet.

TERVEZÉS:

Tervezőcsapatunk készen áll, hogy elkészítse az Ön leendő otthonának terveit. Választhat típusterveink közül, vagy amennyiben típusterveink nem nyerik el tetszését, úgy a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő egyedi tervet készítünk.

Kérjen Árajánlatot itt!

Látványtervezés:

Bővebben...:

KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉS:

Amennyiben szükséges banki hitelhez, pályázathoz, vállalkozók versenyeztetéséhez, vagy csak a beruházás tervezhetőségéhez, a terve és a tervezője, vagy egyéb szakértelemmel rendelkező által megadott kiírása alapján ingyen, egyéb esetben ellenszolgáltatás fejében készítjük el. Ha építési hitelét cégünk intézi úgy a költségvetés pénzébe nem kerül.

Kérjen árajánlatot itt!

Bővebben...:

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS:

Megbízása alapján az Ön képviseletében eljárva felügyeljük ellenőrizzük 
házának szakszerű a tervnek megfelelő megvalósulását és annak elszámolását.
A rendelet szerint amennyiben a kivitelezési munkát nem 1 kivitelező 
végzi, a MŰSZAKI ELLENŐR alkalmazása kötelező, megbízója az építtető.

Kérjen árajánlatot itt!

 

Bővebben...:

 

FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉS:

     MEGBÍZÁSA NEM AZ ÉPÍTTETŐ FELADATA!

Természetesen a kivitelezéseinkhez jár ezen szolgáltatás, felár ezen jogcímen nem számolható el.

Kérjen árajánlatot itt!

 

Bővebben...: