„6 hét és kész” Az Ön háza is lehet a Hat7-Bau-val 6 hét alatt kész!

Építőanyagok / Szerkezetek

Napjainkban egyre jobban tudatosodik bennünk - Önben is, hogy nem mindegy milyen épületekben élünk, illetve azt mekkora költséggel hozzuk létre, tartjuk fenn. Az általunk forgalmazott szerkezetekből épített épületek szerkezeti elemeinek a rendkívül rövid építési idő ellenére sincs száradási időre szüksége, hisz többnyire szárazépítési rendszerekből készülnek, azonnal festhetőek, színezhetőek és elkészültüket követően azonnal egészséges életteret biztosítanak a bentlakók számára.

Építési, vagy felújítási hitelnél akár a törlesztő részlet csökkenéseként is felfoghatnánk a jó szerkezetből adódó fűtési és hűtési energia megtakarításból származó nyereségünket. És ha még ezt fokozzuk valamely alternatív energiaforrás hasznosításával???

A fentiek részletezésével - bontogatásával nem kívánom rabolni tisztelt érdeklődőink idejét, hisz azt már a szakfolyóiratok és egyéb oldalak is bőven megtették helyettünk. Inkább térjünk rá mit is kínálunk, hogy Ön és családja a fentebb említett célok megtartásával minél kevesebb idő ráfordításával a megálmodott otthonába költözhessen.

Rövden

TANÁCSADÁS:

Ha bizonytalan ház- vagy telekvásárlás, épületfelújítás- bővítés, új házépítés, stb. ügyeiben, várjuk jelentkezését időpont egyeztetésre. Segítünk a vonatkozó jogszabályok és egyéb körülmények tükrében megvilágítani ügyét. Így döntése is megalapozottabb, kiszámíthatóbb lehet.

TERVEZÉS:

Tervezőcsapatunk készen áll, hogy elkészítse az Ön leendő otthonának terveit. Választhat típusterveink közül, vagy amennyiben típusterveink nem nyerik el tetszését, úgy a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő egyedi tervet készítünk.

Kérjen Árajánlatot itt!

Látványtervezés:

Bővebben...:

KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉS:

Amennyiben szükséges banki hitelhez, pályázathoz, vállalkozók versenyeztetéséhez, vagy csak a beruházás tervezhetőségéhez, a terve és a tervezője, vagy egyéb szakértelemmel rendelkező által megadott kiírása alapján ingyen, egyéb esetben ellenszolgáltatás fejében készítjük el. Ha építési hitelét cégünk intézi úgy a költségvetés pénzébe nem kerül.

Kérjen árajánlatot itt!

Bővebben...:

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS:

Megbízása alapján az Ön képviseletében eljárva felügyeljük ellenőrizzük 
házának szakszerű a tervnek megfelelő megvalósulását és annak elszámolását.
A rendelet szerint amennyiben a kivitelezési munkát nem 1 kivitelező 
végzi, a MŰSZAKI ELLENŐR alkalmazása kötelező, megbízója az építtető.

Kérjen árajánlatot itt!

 

Bővebben...:

 

FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉS:

     MEGBÍZÁSA NEM AZ ÉPÍTTETŐ FELADATA!

Természetesen a kivitelezéseinkhez jár ezen szolgáltatás, felár ezen jogcímen nem számolható el.

Kérjen árajánlatot itt!

 

Bővebben...: